torsdag 5. februar 2009

Bøker.

Søndag ble det ingen fot/fototur. Vi har vært flinke denne vinteren. Nå ble det derimot en busstur. Skolekorpset var på Flisa, på HO-mesterskap. Koselig tur, hadde med strikking og bok! Nå leser jeg bøker fra krigens dager. Måtte det etter å ha sett Max Manus-filmen (kjempefin film). Max Manus skrev to bøker: Det vil helst gå godt, og Det blir alvor. Han var ingen stor skribent, men spennende å lese. Etter de to bøkene ble det en av Sønsteby : Rapport fra nr.24. Også spennende lesning. Det er fra samme tid og noen av de samme hendelsene - Milorg og Oslogjengen.
Etter den boka blir det nok ei pause fra krigen. Jeg har enda ikke lest den siste boka til Isabel Allende: Summen av dagene. En fortsettelse av boka Paula. Jeg har bestilt boka fra biblioteket. Den fineste boka jeg har lest i det siste må være Vindens skygge av Carlos Ruis Zafòn. Nydelig og spennende. Også hans andre bokEnglenes spill ble jeg fasinert av. Begge bøkene anbefales.

Og skulle jeg en dag kjede meg noe helt aldeles forferdelig - ja da er det bare å finne fram Agatha Christie! Jeg har neste alle bøkene! Kjøpte de første på salg da jeg gikk på gymnaset. Fikk også mange AC-bøker på engelsk av trønderne før jul. (og skulle jeg ikke orke ei bok, er det bare å gi min datter et lite hint - så finner hun fram en Agatha Christie-film - for hun har mange av dem:) - og engelsk krim liker vi veldig godt!)

Jeg er bokoman. Har problemer med å gå forbi en bokhandel uten å gå innom.
Og så finnes det Bokbyer!!

Ingen kommentarer: